مقاله مروری تشخیص بیماری صرع با استفاده از تصویربرداری PET
مقاله مروری تشخیص بیماری صرع با استفاده از تصویربرداری PET ، در این ساعت از مطلب دی ال مقاله مروری تحت عنوان تشخیص بیماری صرع با استفاده از تصویربرداری PET را برای دانلود قرار داده ایم. در ادامه توضیحات کامل این مقاله مروری آورده شده است.
مقاله مروری تشخیص بیماری صرع با استفاده از تصویربرداری PET
چکیده مقاله
بیماری صرع نوعی بیماری است که همراه با تشنجات مکرر بوده و معمولا درطی یک دوره زمانی خاص بروز کرده و ایجاد می شود. تشنج به صورت یک حمله ناگهانی در نوع عملکرد و فعالیت الکتریکی مغز گفته می شود که در طی آن مواردی همچون کاهش هوشیاری، منقبض شدن عضلات ، و حرکات مکرر پدید آمده و در برخی موارد نیز اختلالاتی به وجود می آید.
همچنین بخوانید: کاربرد داده کاوی در تشخیص بیماری پارکینسون
در حدود ۲۵% از موارد مربوط به بیماری صرع معمولا در سنین قبل از ۵ سالگی ایجاد شده و ۵۰% از آن نیز معمولا در سن پیش از ۲۵ سالگی به وجود می آید. بیماری صرع در خانواده های خاصی دارای گستردگی بیشتری است .تصاویر متنوعی برای تشخیص بیماری صرع وجود دارند، که برخی از این تصویربرداری ها عبارتند از، PET ، MR ، EEG . در این تصویربرداری PET کاربرد به خصوصی داشته است. در این مقاله چندین کار صورت گرفته در تشخیص بیماری صرع مورد بررسی قرار گرفت، بررسی ها نشان می دهد بررسی تصاویر PET می تواند در تشخیص بیماری صرع به خصوص در کودکان مفید واقع گردد.
کلمات کلیدی
بیماری صرع ، تشخیص ، PET ، تصاویر پزشکی
مقدمه مقاله مروری تشخیص بیماری صرع با استفاده از تصویربرداری PET
یکی از مهمترین مشکلات عصر کنونی، ظهور و بروز انواع بیماری های مربوط به دستگاه عصبی است. صرع از جمله این بیماری ها می باشد که در اثر دشارژ ناگهانی سیگنالهای الکتریکی تولید شده توسط نرون ها در مغز، در اثر عوامل متعددی از قبیل بیماری متابولیک وسوخت و ساز، سکته مغزی، صدمه به سر، عفونت مغزی و وراثت به وجود آید. به دلیل ساختار غیر ایستای سیگنال صرعی تشخیص و آشکارسازی فعالیتهای صرعی با استفاده از سیگنال EEG جهت مکانیابی و دسته بندی انواع صرع بسیار مشکل میباشد، از طرفی خروجی اکثر دستگاه های مغز نگار کنونی مثل CT ، FMRI ، MRI ، PET و اسپکت به صورت تصاویر دوبعدی و سه بعدی هستند.
با توجه به این که تشخیص درست، به موقع و مکانیابی دقیق صرع می تواند نقش مهمی در درمان و کنترل آن و اعمال جراحی مانند لوبکتومی تمپورال، لوبکتومی فرونتال یا همیسفرکتومی (برداشتن نیمه مغز) داشته باشد، لذا لازم است که متناسب با پیشرفت روش های نگاشت مغز، روش های آنالیز و تحلیل نیز بر روی تصاویر دوبعدی و سه بعدی مشابه این دستگاه ها متمرکز گردد تا نتیجه حاصل شده به صورت کاراتری قابل استفاده در مراکز نرولوژی و ویدئو مانیتورینگ EEG ، جهت تشخیص انواع تشنجات و ناهنجاری های مرتبط با فعالیت الکتریکی مغز باشد…..
نکته:
کارشناسان وب سایت MATLABDL قادر به انجام تهیه مقاله های مروری در زمینه های مختلف نیز می باشند.
قیمت پروژه : ۱۲۰۰۰ تومان
حجم : ۵۶۹ کیلوبایت
توضیحات : این فایل به صورت مقاله مروری می باشد و در قالب ورد در اختیار شما قرار داده می شود.در ضمن مقالاتی که به عنوان منابع این مقاله مورد استفاده قرار گرفته است در صورت نیاز به صورت مجزا برای شما ارسال خواهد شد.
تعداد صفحات : ۵ صفحه
منبع : مطلب دی ال
رمز فایل : www.matlabdl.com
(این مقاله مروری به توسط محققان مطلب دی ال تهیه شده است )
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.